.

.

DUETS PER A SOPRANO I BARÍTON





































Maite Alberola, soprano; Carles Daza, baríton,Josep Buforn, piano
obres de Mozart, Gluck, Verdi, Cilea, Chapí, Sorozábal i Martínez Valls
dissabte 8 d'agost a les 10 de la nit al claustre 
entrada 15€


Maite Alberola
Soprano

Nascuda a València el 1982, realitza els seus estudis de cant i viola al Conservatori de València amb el tenor Miguel Bou. Actualment rep lliçons d’Enedina Lloris. Guardonada en diversos concursos: primer premi en el Concurso Ciudad de Logroño, tercer premi en el Concurso Internacional Pedro Lavirgen, primer premi Mirna Lacambra de Sabadell, segon premi en el Manuel Ausensi, tercer premi, premi de sarsuela i premi del públic en l’Operalia de Plácido Domingo. Ha debutat en els teatres més importants d’Espanya, com el Teatro Real, Teatro Campoamor, Gran Teatre del Liceu, Palau de les Arts, Festival de Peralada, Teatro Carlo Felice de Gènova i el Festival Saito Kinen al Japó. Ha estat dirigida per directors de la talla d’Adrian Leaper, Antoni Ros Marbà, Lorin Maazel, García Asensio o Daniel Gil de Tejada, etc. Va participar a l’Escola d’Òpera de Sabadell interpretant la Comtessa de Le nozze di Figaro i amb el mateix paper al Gran Teatre del Liceu. Per l'Òpera a Catalunya ha protagonitzat Maruxa, Così fan tutte, Les contes d’Hoffmann, Roméo et Juliette, La traviata, La bohème i Carmen (Micaëla), amb una  exquisida musicalitat. Té enregistrats en DVD Katiuska, Orfeo ed Euridice i Roméo et Juliette.

MAITE ALBEROLA

















Lauretta "Giani Schicchi"


Carles Daza
Baríton

Nascut a Barcelona, realitza la carrera universitària de Veterinària a l’Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i cursa estudis de cant al Conservatori Superior de Música del Liceu de Barcelona amb els professors Eduard Giménez i Maria Soler.
Al 2004 desenvolupa la seva primera experiencia escénica dins de l’espectacleLa Petita Flauta Màgica” del grup Els Comediants, organitzat pel Gran Teatre del Liceu.
A l’ any següent debuta amb el paper de “Il Conte di Almaviva” de Le Nozze di Figaro de W.A. Mozart al Teatre de la Faràndula de Sabadell dins del cicled’Òpera a Catalunya.
La seva carrera avança i debuta al Gran Teatre del Liceu de Barcelona a la temporada 2006-2007 amb l’òpera Manon de Massenet a les ordres de Víctor Pablo Pérez i David McVicar. Desde aleshores canta a algún dels principals colisseus espanyols com el Teatro Campoamor de Oviedo (2008), Ópera de Bilbao (ABAO) al 2011 amb L’italiana in Algeri d’Emilio Sagi, Teatro Villamarta de Jerez, Teatre Principal de Maó (Menorca), Teatre Principal de Palma deMallorca, etc,..
L’any 2006 realitza el seu debut internacional al Teatre Nacional de Panamà, consolidant la seva trajectòria a teatres de Colòmbia, Ecuador, Brasil, Corea del Sud o Itàlia.
En paral.lel participa i guanya diversos concursos com el Concurs Manuel Ausensi 
(IX edició), Concurs Mirabent i Magrans de Sitges, X ConcursInternacional “Jaume Aragall” (segon premi) o la 1ª edició del Concurso Internacional de Canto “Rivelas” de Panamà. Igualment ha estat finalista del Concorso “Toti dal Monte” de Treviso, Itàlia.
Al gener del 2015 debuta a l’Auditorio Baluarte de Pamplona amb el rol titulardel Don Giovanni mozartià.
Aquest mateix any debuta amb èxit el Carmina Burana a l’Auditorio Alfredo Kraus de Las Palmas de Gran Canaria dirigit pel mestre Pedro Halffter.
Al gener del 2017 torna al Gran Teatre del Liceu amb el “Werther” de Massenet sota les ordres de Willy Decker i Alain Altinoglu i més tard amb l’aclamada producció de Laurent Pélly de “La Fille du régiment” de Donizetti.
Amb aquest mateix títol i producció fa el seu debut operístic al Teatro de la Maestranza de Sevilla interpretant amb èxit el rol de “Sulpice” dins de la temporada 2017-2018.
Al gener del 2019 participa a la “Madama Butterfly” del Royal Opera House Muscat d’Oman dirigit pèl mestre Marco Armiliato en una producció del Festival de Peralada sota les ordres de Joan Anton Rechi.
Aquest mateix any debuta a L’Auditori de Barcelona cantant el “Ping” de la “Turandot” amb l’Orquestra Nacional de Catalunya (OBC) de la mà del Kazushi Ono.
Ha treballat sota les ordres de directors musicals com Víctor Pablo Pérez, Yves Abel, Michele Mariotti, Daniel Oren, Pedro Halffter, Guillermo García-Calvo, Alain Altinoglu, Kazushi Ono o Marco Armiliato i de registes de la talla del David McVicar, Laurent Pelly, Emilio Sagi, Alfred Kirchner, Willy Decker, Joan Antoni Rechi o Pier-Luigi Pizzi.

CARLES DAZA

















Il Barbiere di Sivigla. "Largo al factotum" (G. Rossini)


Josep Buforn i Galan
Pianista

Nascut a Barcelona, és deixeble de la pianista Maria Jesús Crespo, rebent també consells de Peter Bithell, Luiz de Moura, Nina Drath, Nina Svetlanova i Òscar Boada. Es gradua al ConservatoriSuperior Municipal de Barcelona amb Premi d'Honor.
Va guanyar el primer premi del Concurs de Joves Intèrprets de Vilafranca del Penedès i també delI Concurs de Piano Ricard Viñes de Lleida. Recentment ha obtingut el premi al millor pianista acompanyant estatal al Certamen Intercentros de Madrid.
Té una àmplia experiència com a pianista repertorista, acompanyant i en música de cambra, igualment ha col·laborat amb l’Orquestra Simfònica del Vallès, Jove Orquestra Nacional de Catalunya, Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya i amb la Banda Municipal deBarcelona.
Actualment, i dins de la seva faceta com a pianista repertorista, la seva presència és constantment requerida per reconeguts i prestigiosos intèrprets dins l'escena operística a nivell internacional. Ha sigut pianista acompanyant de l’Orfeó Català i del Cor del Gran Teatre del Liceu. És pianista oficial de concursos internacionals com el Concurs Viñas i col.labora habitualment amb festivals com el de Peralada.
Recentment ha estat convidat a tocar al prestigiós Carnegie Hall de New York, juntament amb la flautista Elisabet Franch, amb motiu de la grabació del seu primer CD ‘Gipsy Airs’, amb gran èxit de públic i crítica.

JOSEP BUFORN
















G. Briccialdi, Il Trovatore Fantasy